Pengikut

Sabtu, 12 Mac 2011

Blog Sudah Bersawang...huhu..



Agaknya kalau blog ni macam rumah yang tak di kemas dah lama dah bersawang...penuh dengan habuk2...hahaha...dah lama saya tak mengUPDATE blog ni...memang sibuk tapi xsangat lah...macamana tu?

Macamana sibuk tapi xsanagt sibuk? Memang balik sekolah dah fenat + fening...macamana nak dapat idea nak tulis kat blog...cerpen pun dah xbersambung2...kesian kawan2 saya yang mengikut cerpen saya....maaf yer semua...almaklumlah...

Semperna cuti sekolah selama seminggu ni saya berazam nak post byk2 entri kat blog ....macam2 ada...lagipun akak kita ni tak blk lampung.Lepak di rumah  jer....

Oklah nantikanlah entri2 yang best2 tau.....TUNGGU.....

1 ulasan:

  1. ♪♫♪♫ penantian suatu penyiksaan ♪♫♪♫

    BalasPadam